NaslovnicaVijestiLiverpool u borbi za potpis Hatem Ben Arfe

Liverpool u borbi za potpis Hatem Ben Arfe

Liverpool u borbi za potpis Hatem Ben Arfe. 28-godišnjak je također privukao interes Paris Saint Germaina, Borussije Dortmund, Milana i Intera. Liverpool je među zainteresovanim za dovođenje Hatem Ben Arfe, prema pisanju Le 10 Sporta.

Liverpool u borbi za potpis Hatem Ben Arfe

U izvještaju se navodi da je Jurgen Kloppova ekipa, uz Inter, Milan i Borussiju Dortmund jedna od najzainteresovanijih klubova za bivšeg veznjaka Newcastle Uniteda, nakon njegove impresivne predstave za Nice ove sezone.

Paris Saint-Germain je također u konkurenciji za 28-godišnjaka, i ako tek treba da naprave ponudu, vlasnik francuskog kluba Nasser Al-Khelaifi je zainteresovan da ga dovede.

Francuski šampioni su također oduševljeni ofanzivnim veznjakom Lille-a, Sofiane Boufalom.

Ben Arfa je započeo svoju nogometnu karijeru u niželigaškim pariškim klubovima prije nego se pridružio Lyonu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Dana 27. augusta 2010, Ben Arfa je dogovorio osobne uvjete s Newcastleom, sljedećeg dana, klub je potvrdio da je potpisao s Ben Arfom ugovor o posudbi u trajanju jedne sezone.

Debi je imao 11. septembra 2010, kad se pojavljuje kao zamjena u 2:0 porazu kod kuće od Blackpoola. Zabio je svoj prvi gol za Newcastle 18. septembra u 1:0 pobjedi protiv Evertona.

Dana 3. oktobar slomljena mu je tibija i fibula njegove lijeve noge dok je igrao u utakmici protiv Manchester Cityja. Ozljedio se nakon oštrog starta Nigel de Jonga.

Liverpool sutra igra protiv Crystal Palace-a u gostima. Koeficijent na Kloppov tim je 2.10, dok je na Crysal Palace 3.40. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 3.40. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Liverpool i ostale timove.

7ZzIBnW

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!