NaslovnicaVijestiLiverpool u potjeri za krilnim igračem Real Madrida

Liverpool u potjeri za krilnim igračem Real Madrida

Liverpool u potjeri za krilnim igračem Real Madrida. Klub sa Anfielda je navodno u najboljoj poziciji da dovede Real Madridovo krilo, Denisa Cherysheva. Redsi su povezani sa prelaskom za Cheryshev prošlog ljeta, ali prelazak na Anfield nije uspio.

Liverpool u potjeri za krilnim igračem Real Madrida

Međutim, novinar Cadena Cope, Paco Gonzalez misli da će 25-godišnjak konačno potpisati za ekipu iz Premiershipa do sutra.

Gonzalez misli da će njegovo novo odredište najvjerovatnije biti Liverpool.

Cheryshev je bio na naslovnim stranicama prošlog mjeseca nakon što je igrao za Real u Kupu Kralja, uprkos tome što nije imao pravo da igra. Real je kasnije izbačen iz konkurencije.

[su_bet365_200_bonus_mali]

On se istakao samo šest puta za Real ove sezone i priznao je da nedostatak minutaže daleko od idealnog i da nije baš zadovoljan životom u Madridu.

“Naravno, želite da igrate više, situacija nije baš najbolja i moram da budem jak i moram gledati naprijed.”

Jurgen Klopp je potvrdio da će Liverpool pokušati dovesti igrača Reala do kraja prijelaznog roka.

“Mi smo uvijek u akciji i provjeravamo svoje mogućnosti u ovom trenutku. Ako se nešto desi vidjet ćemo. Nemam više šta reći.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!