NaslovnicaVijestiLiverpool zainteresovan za dovođenje novog Martiala

Liverpool zainteresovan za dovođenje novog Martiala

Liverpool zainteresovan za dovođenje novog Martiala. Liverpool se povezuje sa mladićem iz Monaca Kylian Mbappe-om, prema izvještajima iz Francuske. Ugovor kojeg ima 17-godišnji napadač iz Monaca ističe na kraju sezone i Jurgen Klopp želi da iskoristi priliku i potpiše ovog talenta.

Liverpool zainteresovan za dovođenje novog Martiala

Francuske novine tvrde da su tri kluba u aktivnim pregovorima sa agentima Mbappe.

Liverpool i Real Madrid su glavni konkurenti za potpis tinejdžerske senzacije. Agenti Mbappe će se ove sedmice sastati sa tehničkim direktorom Monaca Claude Makeleleom i razgovarati o njegovoj budućnosti.

Bivši veznjak Chelseaja će imati zadatak da uvjeri mladog napadača da potpiše profesionalni ugovor za klub iz Lige 1.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Ali 17-godišnjak je vrlo dobro poznat novom treneru Real Madrida, Zinedine Zidaneu, još dok je Mbappe bio na probama u Realu sa 14 godina.

Liverpool je također zainteresovan za ovog mladića i pokušat će sve da uradi da ga dovede u svoje redove, jer Jurgen Klopp kako kaže gradi momčad za budućnost.

Mbappe, koji je također prozvan kao ‘novi Anthony Martial’, odigroa je samo dvije utakmice u prvom timu Monaca.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!