NaslovnicaVijestiLIVERPOOL ZVANIČNO DOVEO DVA POJAČANJA: Treće pojačanje od 50 milijuna funti na...

LIVERPOOL ZVANIČNO DOVEO DVA POJAČANJA: Treće pojačanje od 50 milijuna funti na korak od Anfielda

Liverpool nije gubio vrijeme u zaboravljanju njihove srceparajuće Lige prvaka. Nedugo nakon 19 sati u ponedjeljak navečer, izvijestili su kako je Liverpool poslao ponudu za veznjaka Fabinha.

LIVERPOOL ZVANIČNO DOVEO

U 21 sat, Liverpool je najavio dolazak Brazilca. Bio je to izuzetno brz proces kojeg je Liverpool uspio zadržati pod okriljem. Prema Telegraphu, Redsi su uplatili 43.7 milijuna funti za potpisivanje Fabinha.

Očekuje se da će 24-godišnjak zamijeniti Emre Cana, koji će vjerojatno potpisati za Juventus, a njegov dolazak bi također mogao navesti loše vijesti za Jordan Hendersona.

Ali dodatna dubina momčadi je od vitalne važnosti, ako Liverpool želi da gradi na ovoj sezoni.

[su_no1forfootball]

Tako da su Fabinho i Naby Keita prva pojačanja koja su potvrđena u Liverpoolu ovog ljeta.

Redsi su povezani sa Rominim vratarom Alissonom, ali sada je tu Nabil Fekir koji je prioritet.

Prema Mirroru, Liverpool želi dovršiti posao napadačkog veznjaka Lyona prije Svjetskog prvenstva, koje počinje u lipnju – te su spremnili 50 milijuna funti da to učine.

[su_watch_live_football]

Razlog zašto Liverpool želi Fekira prije nego što Svjetsko prvenstvo počne, je zato što su svjesni da bi mogao da impresionira u Rusiji.

Mnogo je klubova moglo doći po igrača, a Fekirova cijena mogla bi se znatno povećati.

S obzirom na brzinu kojom je Liverpool potpisao Fabinha, imaju šanse da dovrše Fekirov transfer prije nego što Svjetsko prvenstvo počne 14. lipnja.

Ako bi Liverpool doveo Fekira i Alissona ovog ljeta, to bi predstavljalo odlično ljeto za Kloppa i Michael Edwardsa, sportskog direktora kluba.

Da li će Liverpool uspjeti da dovede Fekira i Alissona prije Svjetskog prvenstva ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!