NaslovnicaVijestiLiverpoolu zabranjeno dovođenje mladih igrača

Liverpoolu zabranjeno dovođenje mladih igrača

Nogometni klub Liverpool kažnjen je sa 100.000 funti i imaju zabranjeno dovođenje mladih igrača iz drugih klubova zbog kršenja pravila Premiershipa oko dovođenja mladih igrača. Liverpool je kažnjen zato što je u rujnu probao dovesti 12-godišnjeg polaznika Stokeove nogometne akademije, prenio je britanski BBC.

zabranjeno dovođenje

Liverpool sada neće moći dovodi nijednog igrača koji je registriran za neku akademiju klubova iz Premier lige i sustava EFL (drugi, treći i četvrti rang natjecanja) u narednih 18 mjeseci. Druga godina suspenzije biće trogodišnja uvjetna kazna.

>>Guardiolin plan za rekonstrukciju Cityjeve momčadi

Liverpool je u rujnu probao registrirati igrača iz Stokeove akademije, a ugovorena je i kompenzacija, ali je Odbor Premier lige odbio prihvatiti taj zahtjev. Naknadna istraga je utvrdila da je Liverpool razgovarao s dječakom i njegovom obitelji prije nego što to pravila dozvoljavaju, kao i da je njemu i njegovoj obitelji platio da gleda utakmice na Anfieldu.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

>>Antonio Conte otkrio tko je za njega najbolji trener u Premiershipu

Liverpool je također ponudio platiti dječakovu školarinu, koju je do tada plaćao Stoke, ali to je bilo kršenje novih pravila, koja nalažu da se takve stvari mogu nuditi samo ako mogu primijeniti i na sve mlade u akademiji kluba, što ovdje nije bio slučaj.

Pravila Premijer ligi zabranjuju nuđenje bilo kakvog poticaja da bi se ohrabrio prelazak iz kluba u klub. Liverpool je priznao da je kršio pravila.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!