NaslovnicaVijestiLjetos blistao u dresu Reala, sada želi u Manchester United!

Ljetos blistao u dresu Reala, sada želi u Manchester United!

Nogometaš “kraljevskog kluba” pružao je sjajne partije na početku sezone, ali sada želi u Manchester United.

želi u Manchester United

Mladi krilni napadač Reala, Marco Asensio, imao je početak sezone kao iz snova, ali u poslednje vrijeme je pao u formi, a i dobija manje minuta nego što je to bio slučaj u prvom dijelu polusezone.

Prema izvještajima medija iz Španjolske, Marco Asensio je nezadovoljan u Realu zbog činjenice da nije starter, a njegov nedavni sastanak sa Zinedinom Zidaneom nije donio pomak kojem se talentovani igrač nadao.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Španjolski mediji tvrdi da Zidane ne vidi Asensia kao redovnog člana prve postave zbog činjenice da je mladi nogometaš još uvijek nekonstantan.

S druge strane, Asensio smatra da je vrijeme da zablista kao zvijezda velikog europskog kluba, a svjestan je činjenice da Manchester United prati njegovu situaciju.

Ronaldo zatražio da Barcelona uradi nešto za Real Madrid prije El Clasica

Transfer glasine: Alexis odbio 21 miliona eura za godinu dana, Griezmann se sastao sa predstavnicima velikana, United vraća odbjeglog sina

Igrač razmišlja o transferu na Old Trafford, ali u ovom trenutku, ne Real želi da proda Asensia, od kojega mnogo očekuju u budućnosti.

Real i Manchester imaju dosta zajedničkog kada se radi o prijelaznom rok, s obzirom na to da se već duže vrijeme govori o prelasku Davida De Gee u Madrid, a Gareth Bale bi mogao u suprotan smjer.

[su_cashout]

Asensio je još jedan od igrača oko kojeg će se “lomiti koplja”, a vidjećemo šta donosi predstojeći zimski prijelazni rok, koji bi mogao da nam donese neke velike transfere.

Marco Asensio je ove sezone odigrao ukupno 23 utakmice u svim natjecanjima, a u prosjeku je na terenu provodio 55 minuta po utakmici. Postigao je 7 golova, te upisao 3 asistencije. Ljetos je zablistao u španjolskom Superkupu, kada se dvaput upisao u strijelce u okršajima protiv Barcelone. 21-godišnji nogometaš stigao je u Real 2014. godine iz Mallorce.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!