NaslovnicaVijestiLJUBOMORA NA DJELU? Pele naljutio sve ljubitelje nogometa ovom izjavom o Lionelu...

LJUBOMORA NA DJELU? Pele naljutio sve ljubitelje nogometa ovom izjavom o Lionelu Messiju!

Može se reći kako ovo i nije bio najbolji tjedan za zvijezdu i kapitena Barcelone Lionela Messija. U ponedjeljak, ne samo da treću uzastopnu godinu nije uspio osvojiti Zlatnu loptu, nego je završio na razočaravajućem petom mjestu u izboru za istu.

Pele kritikovao Messija

Ovu prestižnu nagradu je osvojio Luka Modrić, a ispred Messija na listi su se našli Kylian Mbappe, Antoine Griezmann i Cristiano Ronaldo. Nema sumnje kako mnogi smatraju da se Lionel Messi i ove godine zaslužio naći barem u top tri, s obzirom da nitko od navedenih nije imao bolju sezonu od njega, kada je u pitanju statistika.

Postigao je više golova od bilo koga drugog u Europi prošle sezone, a također je osvojio i dva trofeja, La Ligu i Kup kralja. S druge strane, kada su u pitanju Modrić, Griezmann i Mbappe, za njihov ovako dobar rank su najzaslužniji timski uspjesi, odnosno osvajanje Lige prvaka i Svjetskog prvenstva. Da stvar bude gora za Messija, na račun 31-godišnjaka nevjerovatne kritike je uputio nitko drugi nego legendarni bivši brazilski napadač Pele.

U nedavnom intervjuu za novine iz Sao Paola, Pele je izjavio kako Messi puca samo sa jednom nogom, ima samo jedan potez, te nije dobar u igri glavom. Naime, izjavio je: “Kako možete porediti igrača koji udara loptu sjajno glavom, puca lijevom, puca desnom nogom sa igračem koji puca samo jednom nogom, koji ima samo jedan potez i koji nije dobar u igri glavom? Kako ih možete porediti? Kako biste nekoga poredili sa mnom, to mora biti netko tko dobro puca sa obje noge, i tko postiže golove glavom.”

Zatim je dodao: “Što se mene tiče, Diego Maradona je bio jedan od najboljih igrača svih vremena. Ukoliko me pitate da li je bio bolji od Messija, rekao bih da, mnogo bolji. Beckenbauer i Cruyff su također bili izvrsni igrači.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!