NaslovnicaVijestiLLORIS KAŽNJEN ZBOG VOŽNJE U PIJANOM STANJU: Pogledajte što je policajac pronašao...

LLORIS KAŽNJEN ZBOG VOŽNJE U PIJANOM STANJU: Pogledajte što je policajac pronašao u njegovom autu!

Lloris kažnjen zbog vožnej u pijanom stanju. Pogledajte što je policajac pronašao u njegovom autu! Hugo Lloris je kažnjen novčanom kaznom od 50.000 funti i zabranjenom vožnjom 20 mjeseci nakon što ga je policija uhvatila da vozi i pije 24. kolovoza.

LLORIS KAŽNJEN

Policija je zaustavila Tottenhamovog i Francuskog vratara, koji ima 31 godinu u njegovom Porshe Panameri kada su vidjeli da vozi 15mph u zoni u kojoj je ograničenje 30mph u Maryleboneu.

Lloris, koji je tu noć bio u restoranu, skrenuo je prema parkiranim automobilima i morali su mu pomoći da izađe iz svog vozila.

[su_bet365_koeficijenti]

Ispričao se zbog svojih akcija u objavi tog dana: “Želim se srdačno ispričati svojoj obitelji, klubu, suigračima, menadžer i svim navijačima.”

“Vožnja pod dejstvom alkohola je posve neprihvatljiva, preuzimam punu odgovornost za svoje postupke i nije primjer koji želim postaviti.”

Lloris se u srijedu ujutro pojavio na sudu u Westminsteru i izjasnio se krivim za točnu vožnje pod dejstvom alkohola.

[su_bet365_100bonus]

Daljni detalji pijanke Francuza su otkriveni na sudu, jer je policija navodno pronašla znake povraćanja (povraćku) u automobilu kada su otvorili njegova vrata.

Kapetan Spursa i Francuske je proveo noć u ćeliji u policijskoj postaji Charing Cross nakon što nije uspio odraditi test za alkohol, samo mjesec dana nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!