NaslovnicaVijestiLoic Remy poslao vrlo važnu poruku svojim saigračima

Loic Remy poslao vrlo važnu poruku svojim saigračima

Loic Remy poslao vrlo važnu poruku svojim saigračima. Govoreći nakon poraza u ponedeljak od Leicestera, bijesni Mourinho tvrdi da je jedva prepoznao svoje igrače koji su prije samo sedam mjeseci bili prvaci Premiershipa.

Loic Remy poslao vrlo važnu poruku

Trener Chelseaja je također rekao da ga je sramota s ozbirom na kojoj poziciji se nalazi – jedan bod iznad zone ispadanja, nakon zapanjujućih devet poraza u 16 utakmica.

Remy koji je postigao svoj treći gol ove sezone nakon ulaska sa klupe na King Power stadionu, rekao je: “Trener donosi svoje odluke i bira prvih 11 igrača.”

“Ko god igra pokušava dati svoj maksimum, a isto to važi za zamjene. Ali u ovom trenutku to nije dovoljno i ne znam zašto.”

Remy misli da su igrači Chelseaja kao i trener još uvijek u nekoj vrsti šoka zbog transformacije tima iz osvajača titule u tim koji se bori da ne ispadne iz lige.

“Niko ne može da vjeruje, jer smo bili prvaci prošle sezone. Potrebna nam je jedna ili dvije pobjede za redom da bi se naše samopouzdanje vratilo i siguran sam da ćemo to uraditi u narednim utakmicama.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Sezona je duga i imamo vremna da popravimo stanje, ja vjerujem da će se to dogoditi uskoro. Moramo pokušati pobjeđivati.”

“Situacija je zaista teška, ali kao ekipa imamo dovoljno kvaliteta da se vratimo. Znamo kakva je situacija. Kao igrači Chelseaja, svi se moramo popraviti i igrati bolje, trebamo se boriti u svakoj utakmici.”

Francuska zvijezda kaže da ne možete reći da je neki pojedinac kriv, jer svi su kao tim loši.

“Teško je izabrati jednog ili više igrača koji su bili bolji od drugih. Sav tim se mora poboljšati. Moramo biti spremni i igrati puno bolje.”

“Moramo pokušati biti kompaktniji, ne praviti greške i postizati što više golova, to je glavna stvar. Moramo se poboljšati, jer ćemo inače ostati na dnu tabele, a Chelseaju nije mjesto na ovoj poziciji.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!