NaslovnicaVijestiLondončani misle ozbiljno: Arsenal pojačava ekipu iz redova VELIKOG rivala!

Londončani misle ozbiljno: Arsenal pojačava ekipu iz redova VELIKOG rivala!

Nije ostalo još mnogo vremena do otvaranje zimskog nogometnog transfer tržišta. Zimski transferi obično su namijenjeni krpljenju igračkog kadra, i to će očito ponovo raditi u ekipi  londonskog Arsenala.

U otočkim medijima pojavile su se glasine i objave da  londonski Arsenal ozbiljno razmišlja o kupovini novih nogometaša u zimskom roku. Topnici posebno imaju problema sa zadnjom linijom, zbog povrede Rob Holdinga, kojeg će morati zamijeniti na ovaj ili onaj način.

NAPOKON: Nakon 12 godina dominacije Barce, Tottenham uspio pokoriti Kataloniju!

Arsenal stoga traži potencijalna pojačanja za ekipu, a navodno Emery želi dovesti Erica Baillya, braniča Manchester Uniteda ili veterana Garya Cahilla, člana velikog rivala ekipe Chelseaja.

Središnji branič Rob Holding pretrpio je ozljedu koljena upravo na utakmici s Manchester Unitedom koja je završena rezultatom 2-2 i najvjerojatnije je već završio sa svojim nastupima što se tiče ove sezone.

Favorit Emrya je Eric Bailly u kojem vidi dugoročno riješenje za zadnju liniju koja ove sezone funkcioniše vrlo dobro, što pokazuje i stanje na tabele gdje se Arsenal nakon enkoliko godina ponovo ravnopravno nosi sa ostalim vodećim ekipama.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!