NaslovnicaVijestiLOPETEGUI GA I DALJE ŽELI DOVESTI U REAL: Na zimskom prijelaznom roku...

LOPETEGUI GA I DALJE ŽELI DOVESTI U REAL: Na zimskom prijelaznom roku stiže zvijezda iz Premier lige

Lopetegui ga i dalje želi dovesti u Real.  Na zimskom prijelaznom roku stiže zvijezda iz Premier lige. Sa ekipom Real Madrida koja izgleda malo lošije u odnosu na prošlu godinu, s obzirom da je njihov najbolji igrač napustio klub i otišao u Juventus, nije bilo iznenađenje to što je Julen Lopetegui želio da klub dovede nova pojačanja ovog ljeta.

Lopetegui ga

Iako su zvijezde kao što su Alvaro Odriozola Vinicius Jr, Mariano Diaz već došli u španjolsku prijestolnicu, čini se da je Lopetegui i dalje zainteresiran za neke od najboljih igrača današnjice.

I izvješće koje dolazi iz Don Balona tvrdi da je menadžer Real Madrida zatražio da klub postigne dogovor sa Chelseajevom zvijezdom Marcos Alonsom na zimskom prijelaznom roku.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što nije bio u najboljem izdanju za Plavce prošle sezone, Alonso bi i dalje bio veliko pojačanje za Real madrid, jer je on zaista odličan obrambeni igrač, a sezonu je krenuo vrlo dobro.

Španjolac je bio jedan od brojnih iigrača koji su prošle godine bili razočaravajući za ekipu iz zapadnog Londona, jer se nisu uspjeli kvalificirati za Ligu prvaka nakon što su završili peti u Premier ligi.

Međutim, Alonso će i dalje biti veliko pojačanje za Realovu momčad, budući da je njegova sposobnost i svestranost nešto što bi moglo biti korisno za ekipu Lopeteguija.

[su_bet365_100bonus]

Od pridruživanja Plavcima iz Fiorentine na ljeto 2016. godine, španjolski internacionalca je postigao 14 golova i sedam asistencija u 82 nastupa, što je velika stvar za jednog braniča.

Potpisivanje Alonsa bi bez sumnje bio odličan potez Real Madrida, a sada ostaje samo da vidimo da li će Florentino Perez poslušati molbu Lopeteguija i krenuti po lijevog beka Chelseaja ove zime.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!