NaslovnicaVijestiReal Madrid kupuje u Premier ligi: Florentino Perez ga vidi kao zamjenu...

Real Madrid kupuje u Premier ligi: Florentino Perez ga vidi kao zamjenu za Luku Modrića!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez primijetio je finu formu igrača Leicester Cityja Jamesa Maddisona dok traži dugoročnu zamjenu za veznjaka Luku Modrića.

Real Madrid kupuje

Engleski internacionalac jedan je od najistaknutijih igrača u Premier ligi ove sezone, a malo je iznenađenje kad je njegova forma zapazila jedno veliko ime poput Real Madrida, navodi se u izvještaju španjolskog Don Balona.

Maddison je u posljednje vrijeme nekoliko puta povezan s Manchester Unitedom od strane Daily Star-a i drugih, a biti će intrigantno vidjeti gdje će završiti do kraja mjeseca.

23-godišnjak trenutačno ne izgleda u hitnoj potrebi da se udalji od Leicestera, međutim, zahvaljujući njegovoj lijepoj formi, on može pomoći Brendanu Rodgersu da postane pravi suparnik za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Lisice se trenutno nalaze na trećem mjestu na tabeli Premier lige, a pretpostavlja se da će sljedeće sezone imati više šansi zaigrati u europskom klupskom natjecanju s Leicesterom nego što bi bio kad bi prešao u Man Utd.

Real Madrid je, međutim, tako često među glavnim izazivačima za osvajanje Lige prvaka, pa ako stvarno postoji mjesto za njega da zamijeni Modrića na Bernabeuu, to bi bila jaka ponuda za odlazak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!