NaslovnicaVijestiLord Bendtner u potrazi za novim klubom

Lord Bendtner u potrazi za novim klubom

Kako vrijeme prolazi, tako i svim dobrim stvarima dođe kraj. Isto tako svi oni loši trenuci jednom moraju završiti, a čini se kako je vrijeme Nicklasu Bendtneru u Wolfsburgu isteklo.

OIR_resizer (1)

Lorda će se svi sjećati. Dok je igrao u Juventusu niti jedan njegov dres nije prodan.

U 28 nastupa u Bundesligi postigao je samo tri gola i čini se kako je njemu vrijeme u Wofsburgu pri kraju, a da je u lošoj fizičkoj formi na ljeto je rekao i Hecking.

Danas kruže priče kako Lord u ovom prijelaznom roku traži novi klub jer ne želi biti izvan terena ostatak sezone, što mu očito ne bi teško palo.

“Još se nisam pozdravio s Wolfsburgom, no situacija je nestabilna”, rekao je Lord.

Koji klub iz Premier lige očajnički treba napadača u zimskom prijelaznom roku? Hmmm…

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!