NaslovnicaVijestiMbappe napokon napušta PSG: "Umoran sam od svega"

Mbappe napokon napušta PSG: “Umoran sam od svega”

Jedan od najboljih napadača na svijetu Kylian Mbappe i njegov klub PSG se nikako ne mogu dogovoriti oko novog ugovora. Trenutni ugovor mu istječe na ljeto 2022. godine, a francuski mediji smatraju da je vrijeme za rastanak.

Poznati francuski medij Le Parisien navodi kako je klub izgubio strpljenje sa Mbappeom i da ne žele više pregovarati. Spremni su da ga prodaju već ovog ljeta.

Što se tiče cijene, nagađa se kako bi PSG mogao tražiti oko 150 milijuna eura za mladog napadača.

Kao potencijalne destinacije spominjali su se Real Madrid, kao i engleski Liverpool i Manchester City.

“Umaraju me kritike. Posebno mi teško pada kada igram za domovinu i pritom dajem sve od sebe za reprezentaciju. Dođe trenutak kada se umorite od svega”, izjavio je napadač nakon utakmice protiv Bosne i Hercegovine.

22-godišnjak je velika želja Zidanea u Madirdu, a u glavni grad Francuske je stigao iz Monaca za nevjerojatnih 180 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!