NaslovnicaVijestiLORIS KARIUS DOBIO PONUDU OD NEOČEKIVANOG KLUBA: Ponuđen mu jednogodišnji ugovor!

LORIS KARIUS DOBIO PONUDU OD NEOČEKIVANOG KLUBA: Ponuđen mu jednogodišnji ugovor!

Loris Karius je bilo ime na usnama svih nogometnih navijača od finala Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola. Katastrofalni nastup 24-godišnjaka je koštao Redse titule u jednoj od najvećih utakmica od 2007. godine.

LORIS KARIUS DOBIO

Kariusove dvije pogreške su vodile do golova Karim Benzeme i Gareth Balea koji su pomogli Real Madridu da ostvari pobjedu od 3-1 u Kijevu.

Uznemireni Karius se ispričao navijačima Liverpoola nakon finala Lige prvaka, a suze su mu se slijevale niz lice dok je to radio.

Teško je gledati relativno mladog vratara da doživljava tako teška iskušenja u najvećoj noći svoje karijere.

Karius je dan nakon Lige prvaka otišao na društvene medije kako bi se iskreno ispričao svima koji su povezani sa Liverpoolom.

On je preuzeo punu odgovornost za poraz i sada se suočava sa vrlo dugim ljetom, bez Svjetskog prvenstva, no konstantno se sjećajući onoga što se dogodilo na stadionu u Kijevu.

Špekulacije su zaista krenule o tome da će Liverpool zamijeniti Kariusa nakon njegove noćne more.

Romin Alisson Becker i Jan Oblak iz Atletico Madrida su navodno na radaru Jurgen Kloppa dok pokušavaju dovesti vratara svjetske klase.

Vjerojatno će i Karius i dalje biti na Anfieldu iduće sezone, iako će više biti kao zamjena, nego prvi izbor.

Ako to bude slučaj, Karius može odlučiti da napusti Liverpool. Bivši igrač Njemačke reprezentacije do 21 godine se pridružio Redsima kako bi igrao iz tjedna u tjedan i nema namjeru ni želju da sjedi na klupi za najveće utakmice kluba.

Unatoč njegovom užasnom nastupu u Kijevu, Karius će vjerojatno imati ponude od klubova u Europi.

Doista, već je imao jednu ponudu ugovora, iako je to ponuda od jednog od malih europskih klubova.

Rimini, koji se natječe u četvrtoj ligi talijanskog nogometa, ponudio se da pomogne Kariusu da se oporavi od tog nastupa i otkrije svoju smirenost, samopouzdanje i snagu kako bi slijedio svoje snove.

“22. lipnja, Loris Karius će imati 25 godina. Želio bi biti domaćin njemačkog vratara nekoliko dana u Riminiju, gradiću dobrodošlice koji je uvijek bio srdačan prema svojim posjetiocima” napisao je u otvorenom pismu Riminijev predsjednik Giorgio Grassi.

“Rado bi se upoznao sa njim u Riminiju kako bi ga podsjetio da treba hrabrosti ili možda dobar osjećaj, da razumije najbolje životne lekcije, često su one i najteže.”

“Svi smo prolazili kroz ove trenutke, na žalost za njega, nejgov je trenutak bio pred milionima ljudi. Na kraju dana, jedini pravi neuspjeh je da dopusti da poraz bude bolji od njega.”

Dobro je rekao Giorgio.

“Volio bi pomoći Lorisu da postane veliki primjer onima koji u nogometu, kao i u životu, padaju i vrate se ponovo”, nastavio je. “Volio bi ponuditi poklon za njegov rođendan, a to je ugovor od godinu dana sa Riminijem, idelnim klubom koji će ponovo otkriti njegovu smirenost, samopouzdanje i snagu da slijedi svoje snove.”

To je lijepa gesta, iako je sigurno pretpostaviti da Karius neće biti zainteresiran.

Međutim, Grassi je upozorio Kariusa da će morati naporno raditi kako bi skinuo njihovog trenutnog broja 1, Francesa Scottija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!