NaslovnicaVijestiLORIS KARIUS PRIZNAO: Evo što mu je Jurgen Klopp rekao prije nego...

LORIS KARIUS PRIZNAO: Evo što mu je Jurgen Klopp rekao prije nego što je napustio Liverpool!

Bivši golman Liverpoola Loris Karius i službeno je jučer predstavljen kao novo pojačanje turskog velikana Bešiktaša, u koji je stigao na dvogodišnju posudbu.

Klopp želio zadržati Kariusa

Nakon brojnih kritika navijača i medija proteklog ljeta zbog katastrofalnog nastupa u finalu prošlosezonske Lige prvaka protiv Real Madrida, Nijemac je donio odluku o odlasku sa Anfielda.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Dugo vremena se smatralo kako će Karius ostati u klubu nakon dolaska Alissona Beckera i biti mu rezerva ove sezone, dok je Simon Mignolet bio favorit za odlazak, ali to se ipak nije dogodilo. Želio to ili ne, Mignolet će ostati i grijati klupu i ove sezone. Na svom predstavljanju u Istanbulu, između ostalog, Loris je otkrio i što mu je Jurgen Klopp poručio prije nego što je otišao iz Liverpoola. Brojne navijače kluba je zanimalo da li je njemački stručnjak donio odluku o njegovom odlasku, ili je on to želio, a 25-godišnjak je konačno sve objasnio.

Izjavio je: “Jurgen Klopp mi je rekao kako bi me volio imati u ekipi jer želi imati najkvalitetnije igrače. Ipak, odgovorio sam mu koja je moja želja, i da je ovaj transfer važan za mene i moju karijeru. Dugo smo razgovarali i shvatio je moju situaciju, mislim da je ovo dobro rješenje za sve. Poželio mi je sreću, ali je dodao kako bi volio da sam ostao u klubu.”

Stoga, Klopp ga je želio zadržati i vjerovatno bi bio druga opcija ove sezone, ali Kariusu je bilo jasno da više nikada neće imati podršku navijača nakon razočaravajućeg nastupa u Kijevu protiv Real Madrida, kada je bio direktan krivac za dva primljena gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!