NaslovnicaVijestiLoša vijest za sve kladioničare koji se klade u SuperSportu

Loša vijest za sve kladioničare koji se klade u SuperSportu

Poznato je da su internetski sajtovi skloni hakerskim napadima, u teoriji to može biti bilo koji sajt na internetu, no najgore je kada se takve stvari dese na sajtovima gdje se radi o novcu. Upravo to desilo se jutros jednoj od najvećih hrvatskih kladionica koja ima dosta svojih poslovnica na području cijele Hrvatske, no nude usluge i internet klađenja.

Loša vijest

Jutros je sajt SuperSport kladionice jedno vrijeme bio nedostupan, a nedugo nakon toga iz pomenute kladionice su se obratili saopštenjem.

“Cijenjeni igrači,

današnji problemi na našoj stranici su bili tehničke prirode, te su isti otklonjeni.

Sustav igranja i interni postupci potpuno su certificirani u skladu sa svim potrebnim uvjetima licenciranja a svi korisnički podaci su sigurni i zaštićeni.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te vam se još jednom ispričavamo na svim neugodnostima”, napisali su iz SuperSporta na svojoj Facebook stranici.

Jasno, svaki hakerski napad može biti veoma opasan, kako za samu kladionicu, a možda još više opasan i za korisnike koji su prije svega na tom sajtu, tačnije na svojim računima imali određenu svotu novca, a tu su još i storo povjerljivi dokumenti kao što su lične karte, bankovni računi, i tako dalje. Iz SuperSporta nisu spominjali da li su podaci takođe bili meta napada.

Kada su se neki korisnici jutros prijavili na svoj račun, imali su šta i da vide, 100.000 kuna! Ali, naravno isplata je tada bila onemogućena. U komentarima na Facebook stranici SuperSporta jasno se vidi nezadovoljstvo korisnika, a neki čak prijete i tužbama, što je svakako opravdano, ukoliko su strogo povjerljivi podaci tek tako došli u ruke nepoznate osobe.

sporsrpot

Upravo zbog ovoga, mi vam najtoplije preporučujemo klađenje u uglednim stranim kladionicama gdje ovakav scenario ne bi vidjeli ni u ludilu. Navedimo primjer kladionicu bet365 koja, prema statistici, ima najveću posjećenost na svome sajtu – čak 353 miliona na mjesečnom nivou. Shodno tome, bet365 ima veoma bezbjedan sajt koji nije podložan ovakvim napadima, i nećete imati priliku vidjeti ovakve ‘lude cifre’ na računu, jer prije svega, bet365 ima veoma obučen tim ljudi koji su škole završavali na najuglednijim fakultetima, koji radi na održavanju sajta koji su itekako plaćeni za svoj posao. Upravo zbog te masovne posjete, bet365 je sigurno mnogo puta bio na nišanu hakera, no nijedan napad nije uspio.

Klikom na gumb ispod možete se registrovati na kladionicu bet365, o kojoj smo mnogo puta pisali.

REGISTRUJ SE
[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!