NaslovnicaVijestiLOŠE POSLOVANJE KLUBA: Max Meyer četvrti igrač u nizu koji napušta Schalke...

LOŠE POSLOVANJE KLUBA: Max Meyer četvrti igrač u nizu koji napušta Schalke bez odštete!

U svijetu nogometa mnogo je klubova koji žive od proizvodnje i prodaje nogometaša. Najpoznatiji primjeri takvih klubova su Porto, Benfica i Monaco koji unazad godinama zarađuju ogroman novac na transferima igrača. To se ne može reći az ekipu Schalkea. Naime, Max Meyer odbio je Schalkeov ugovor i iz klubaodlazi na ljeto kao slobodan igrač. Na isti način je Schalke također izgubio Seada Kolasinaca, Joel Matipa i Leona Goretzku.

Ugledni Njemački list Bild izvještava da je Max Meyer odbio još jednu ponudu Schalkea za nastavak suranje. Kao što je poznato, dvadesetdvogodišnjaku ugovor s Schalkeom istječe ovog ljeta, ali očito je da ga Meyer neće produžiti. O tome se već neko vrijeme govori u Njemačkoj a očekuje se da Meyer svoju karijeru nastavi u Bayernu ili Barceloni.

>> Real Madrid pronašao zamjenu za Cristiana Ronalda

Meyerov odlazak bit će još jedan veliki udarac Schalke. Klub već nekoliko godina za redom gubi svoje najbolje igrače bez naknade. Sead Kolasinac danas igra za Arsenal, Joel Matip za ekipu Liverpoola dok jeLeon Goretzka već potpisao ugovor s Bayernom kojem će se pridružiti na ljeto.

[su_premierleague]

Max Meyer je od 2013. godine član Schalkea u kojem je proveo čitavu svoju karijeru. Za ekipu Schalkea je upisao 189 nastupa i postigao 22 pogodka. Za seniorsku reprezentaciju Njemačke je odigrao 4 susreta i postigao jedan pogodak. Meyer se u Njmačkoj smatra za jednog od najvećih talenata, a u narednim godinama se očekuje da napravi iskorak ne većem nivou.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!