NaslovnicaVijestiLoše vijesti za navijače Uniteda: Evo na koga Mou neće moći računati...

Loše vijesti za navijače Uniteda: Evo na koga Mou neće moći računati u finalu FA kupa

Manchester United slavio je danas protiv Arsenala u posljednim minutama utakmice na Old Traffordu rezultatom 2-1. Konačan rezultat derbija 36. kola engleskog Premiershipa postavio je Marouane Fellaini. Nakon završetka utakmice, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho zaopštio je ne baš najbolje vijesti za navijače Uniteda.

računati

Napadač Manchester Uniteda, Romelu Lukaku izašao je danas sa terena u 50. minuti susreta zbog ozljede stopala, a kako je rekao Jose Mourinho nakon susreta ta ozljeda će ga vjerojatno koštati igranja u finalu FA kupa koji će United igrati 19. svibnja protiv Chelseaja na Wembleyju.

Mourinho nije mogao precizirati koliko će točno Lukaku izbivati sa terena, ali vrlo vjerojatno je da neće igrati protiv svog bivšeg kluba.

“Nisam još potpuno siguran koliko dugo će biti odsutan. Ukoliko se ne oporavi u potpunosti do finala FA kupa nećemo riskirati. On želi igrati cijelo vrijeme. Nikada nije umoran. Tako da, kada on zatraži izmjenu sigurno je da nešto nije u redu i da je riječ o ozljedi, što je bio slučaj danas.”, rekao je Mourinho.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Međutim, kada se utakmica završi a igrač se ozlijedio nikada ne mogu saopštiti konačnu informaciju o kakvoj ozljedi je riječ. Uvijek treba sačekati. ”

Romelu Lukaku je danas odigrao svoj 50. susret za Manchester United, a postigao je 27 pogodaka u svojoj prvoj sezoni na Old Traffordu, a pet pogodaka je postigao u FA kupu kojeg će Manchester United pokušati osvojiti u svibnju. Ligu prvaka su danas i matematički izborili pogotkom Fellainija u posljednim trenucima susreta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!