NaslovnicaVijestiLothar Matthaus tvrdi da Real neće dovesti sjajnog napadača

Lothar Matthaus tvrdi da Real neće dovesti sjajnog napadača

Legendarni njemački nogometaš Lothar Matthaus tvrdi da Real neće dovesti sjajnog napadača uprkos sve češćim medijskim glasinama kako je blizu prelaska na Santiago Bernabeu.

Pored brojnih spekulacija o eventualnom prelasku napadača Bayerna iz Munchena Roberta Lewandowskog u Real Madrid, legenda njemačkog nogometa Lothar Matthaus kazao je da ima informaciju da “kraljevski klub” nije zainteresiran za Poljaka.

Poljski golgeter navodno je bio predmet interesovanja kluba iz Madrida nakon četiri uspješne godine u Münchenu i 39 golova postignutih u tekućoj sezoni.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Lewandowski je nedavno kritiziran jer nije imao dobar učinak u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Real Madrida, koju su Španjolci dobili sa 2:1.

Iako u posljednje vrijeme mediji plasiraju drugačije informacije, te tvrde da je Poljak sve bliži “kraljevskom klubu”, nekadašnji reprezentativac Njemačke misli suprotno.

>> Transfer glasine: Tottenham dovodi duo Lazia za 100 miliona, Real nudi nova plus igrača za Salaha, Icardi ide u London

>> Kontroverzni sudac sudi uzvratni susret Real Madrida i Bayerna!

“Prema informacijama koje imam, Real Madrid nije zainteresiran za Lewandowskog”, rekao je Matthaus u intervjuu za Sky.

U deset utakmica u Ligi prvaka, Poljak je postigao samo pet golova, a Matthaus mu je rekao da mora početi da postiže rezultate u velikim utakmicama.

[su_no1forfootball]

“Čuo sam da je vrlo ravnodušan prema treningu, a ono što mu nedostaje je mala investicija, mora se usredotočiti na ono što je važno, a ne na svoju stalnu promjenu mišljenja”, rekao je bivši trener Rapida iz Beča, Partizana, Mađarske, Atletico Paranaensea, RB Salzburga, Maccabi Netanye i Bugarske.

Priliku da onima koji ga kritiziraju pokaže od čega je satkan Lewandowski će dobiti već u utorak, na uzvratnoj utakmici Lige prvaka, koju će Bayern na Santiago Bernabeu protiv Real Madrida igrati od 20.45.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!