NaslovnicaVijestiLouis van Gaal: Igrači Manchester Uniteda su 'premekani'

Louis van Gaal: Igrači Manchester Uniteda su ‘premekani’

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal priznao je da je zatražio od svojih igrača da budu agresivniji i da preuzmu veću odgovornost, te je dodao da je odnos u timu previše prijateljski.

Evo zašto Van Gaal neće dati ostavku u Manchester Unitedu

Nizoemac sa Unitedom prolazi teške trenutke, nakon što je njegov tim izbačen iz Lige prvaka prošlog mjeseca, te je nanizao čak osam utakmica bez pobjede, a tom nizu je došao kraj protiv Swansea Cityja prošlog tjedna.

“Crveni vragovi” su tada slavili rezultatom 2-1, te su pokazali puno bolju igru nego prethodnog mjeseca. Na press konferenciji za današnju utakmicu FA Kupa protiv Sheffield Uniteda, Van Gaal je novinarima opisao trenutno stanje u svlačionici njegovog tima.

“Mislim da je atmosfera u našoj svlačionici jako dobra, možda i previše jer se svi jako trude da ostanu u pozitivnom raspoloženju. To je dobro do određene mjere”, rekao je nizozemski stručnjak.

“Također smo promijenili naš pristup igračima kako bi lakše preuzimali odgovornost. Stimulirao sam ih da razmišljaju o nogometu i svojim nastupima. Ova igra zahtijeva mozak, razmišljanje, i zato ih moram pustiti da razmisle o svemu.”

“Igrači moraju preuzeti obavezu, na primjer, za način igre i ostale odluke koje naprave na terenu predanost mora biti veća. Međutim, vidjećemo kako će to raditi. Pokušavamo sve kako bi došli do rješenja, ali na kraju se uvijek svodi na to da smo bili mnogo bolji od protivnika. Moramo početi postizati golove.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!