NaslovnicaVijestiLouis van Gaal nezadovoljan suđenjem protiv Evertona u FA kupu

Louis van Gaal nezadovoljan suđenjem protiv Evertona u FA kupu

Nogometaši Manchester Uniteda plasirali su se u finale FA kupa, pošto su na londonskom Wembleyju pobijedili Everton s 2:1, a trener Manchester Uniteda, Louis van Gaal unatoč pobjedi nezadovoljan je suđenjem.

Louis van Gaal

Manchester United je poveo u 34. minuti golom Marouane Fellainia, kome je Anthony Martial dobro dodao loptu. Everton je mogao izjednačiti u 56. minuti, ali je vratar Uniteda David de Hea odbranio penal koji je izveo Romelu Lukaku. Ekipa Roberta Martineza izjednačila je u 76. minuti autogolom Chrisa Smallinga.

Pobjedu Unitedu donio je Anthony Martial golom u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena. To je njegov 14. gol u sezoni, a napravio je i sedam asistencija. United se tako prvi put od 2007. godine plasirao u finale FA kupa.

U drugom polufinalu u nedjelju će igrati Crystal Palace i Watford. Finale će se igrati 21. svibnja na Wembleyu.

Nakon utakmice, trener Manchester Uniteda Louis van Gaal izrazio je nezadovoljstvo suđenjem glavnog suca utakmice, Antohnyja Taylora.

“Sjajno je, kada vidite radost u očima igrača… Ali i zbog navijača. Mislim da smo zaslužili finale. Mislim da je sudac promijenio utakmicu, nismo dobili niti jedan prekršaj u svoju korist. Imali smo toliko prilika, mogli smo sve završiti puno ranije,” rekao je nakon utakmice BBC Sportu Louis van Gaal .

” Everton se vratio u utakmicu jer im je suđen svaki prekršaj, svaki prekršaj na 60 metara od gola, a onda su ih njihovi navijači bodrili. Prije toga ih nije bilo.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Sudci su danas ti koji odlučuju utakmice , a ne igrači.”

Golman Manchester Uniteda nakon utakmice imao je samo riječi hvale za čovjeka odluke, Antohnyja Martiala.

“U jednoj sekundi, jednoj akciji, on je postigao pogodak. Nevjerojatan je. Utakmicu smo dobili u zadnjoj minuti – nevjerojatno!”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!