NaslovnicaVijestiLouis van Gaal: Nikada neću napustiti Manchester United!

Louis van Gaal: Nikada neću napustiti Manchester United!

Louis van Gaal je na press konferenciji pred večerašnju utakmicu protiv Derbyja u okviru FA Kupa izjavio da nikada neće napustiti klub svojom voljom, te je odbacio tvrdnje da je ponudio ostakvu nakon poraza protiv Southamptona.

Evo zašto Van Gaal neće dati ostavku u Manchester Unitedu

Mediji su pisali da je Nizozemac odlučio napustiti klub nakon poraza rezultatom 1-0 u subotu, ali on je to sve opovrgnuo. Van Gaal je ponovo naglasio svoju želju za ostankom na Old Traffordu.

Na pitanje novinara da li su tvrdnje istinite, rekao je: “Nikada nisam to spomenuo. Uvijek sam se borio. Sa klubom imam potpisan torgodišnji ugovor, to je proces, ne jedna utakmica, i neću odustajati do samog kraja. Da se nisam želio zadržavati toliko dugo, ne bih ni pristajao na takav ugovor.”

“Od dolaska u klub redovno razgovaram sa sportskim direktorom ili sa vlasnicima, a to nisam radio samo u Manchester Unitedu, već i u Bayern Munchenu i Barceloni, i vjerujem da me oni podržavaju u ovome što radim.”

“Međutim, to stvara veći pritisak, jer se od mene očekuje da ispunim očekivanja koja oni imaju. Naravno, ja sam uvjeren da ih možemo ispuniti, tek smo na pola puta.”

United se trenutno nalazi na petom mjestu u Premier ligi, a ispao je iz Lige prvaka i Liga kupa. Trenutno im ostaje borba u Europa ligi, te FA Kupu u kojem će u četvrtoj rundi večeras igrati protiv niželigaša Derby Countyja.

Van Gaal je dodao da je već tri puta dobio otkaz prema pisanju novina, te da je to pretjerivanje. “Ne smijem više izgubiti nijednu utakmicu, jer sam siguran da ću i četvrti put dobiti otkaz. Onda biste možda mogli napisati i istinu, jer ponekad se i dogodi da ju napišete.”

[su_bet365_rukomet]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!