NaslovnicaVijestiLouis van Gaal: Priče o dolasku Mourinha u Manchester United su glupost

Louis van Gaal: Priče o dolasku Mourinha u Manchester United su glupost

Louis van Gaal ne vjeruje da je Manchester United u pregovorima sa Joseom Mourinhom i odbacio je tvrdnje da će ga Portugalac zamijeniti na klupi “Crvenih vragova”.

Van Gaal izašao sa

Mourinho je često povezivan sa dolaskom u United u posljednjih nekoliko tjedana, a pojavile su se i špekulacije da su se njegovi menadžeri susreli sa čelnicima kluba iz Manchestera.

Trener tima sa Old Trafforda Van Gaal izjavio je da su priče mnogo utjecale na njegovu obitelj, ali nikada nije sumnjao u svoje sposobnosti i ne očekuje da će biti zamijenjen Portugalcem.

“Posljednja dva mjeseca su bila veoma teška za moju ženu, moju djecu, moje unuke i moje prijatelje. Za mene također, ali ja se mogu nositi s tim.”

“U Nizozemskoj svi znaju da sam previše arogantan kako bih sumnjao u sebe, ali ja znam da je takva glupost o meni izmišljena. Ne vjerujem da postoji bilo kakva veza između Josea Mourinha i Manchester Uniteda.”

Louis van Gaal također tvrdi da su mediji izmislili priče o njemu, poput one da je unajmio zaštitare za svoju ženu.

“Kritiziram medije za izmišljanje priča. Nikada nisam unajmio te zaštitare, i nikada i neću. I ja sam hodam po ulicama bez sigurnosti i svi ljudi koje susrećem su vrlo pozitivni.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!