NaslovnicaVijestiLouis van Gaal priznao da se boji otkaza

Louis van Gaal priznao da se boji otkaza

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal priznao je njegova pozicija pod povećalom čelnika kluba nakon jučerašnjeg poraza na domaćem terenu od strane Norwicha.

van gaal

United je poražen u posljednje tri utakmice u svim takmičenjima, a to im je bila šesta uzastopna utakmica u kojoj nisu slavili, te sada zaostaju za liderima Leicesterom čak devet bodova.

Nizozemski stručnjak je izjavio da se boji otkaza, nakon što je njegov kolega Jose Mourinho otpušten iz Chelseaja, te sada smatra da je on u središtu pozornosti kao sljedeći kandidat.

“Naravno da se bojim otkaza, zabrinut sam jer znam da je potrebno svi da vjeruju u trenera, a kada izgubite ovoliki broj utakmica onda se to povjerenje polako smanjuje. To se događa trenutno, i ne mogu zatvoriti oči pred tim.”

“To je nogometni svijet. Nismo navikli na ovakvu situaciju, jer obično pobjeđujemo, i ovo je teško razdoblje.”

Upitan od strane novinara, da li i dalje uživa povjerenje svojih igrača, Van Gaal je izjavio: “Da, bar mislim. Ali u trenutnoj situaciji nikad ne znate.”

Nizozemac je za kraj poručio navijačima da nastave vjerovati u njegovu filozofiju i da ostanu uz njegove igrače, kojima, po njegovom mišljenju, je potrebna podrška.

“U ovakvoj situaciji svi moraju vjerovati u moju filozofiju, jer zahvaljujući njoj sam vodeći svaki tim imao dobar omjer pobjeda i poraza.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!