NaslovnicaVijestiLouis van Gaal priznao: Imali smo puno sreće

Louis van Gaal priznao: Imali smo puno sreće

Manchester United je danas savladao Everton minimalcem 1-0 na svom prepunom Old Traffordu, a gol za pobjedu ‘Crvenih đavola’ postigao je Anthony Martial čime je doveo svoj klub do brojke od 1000 golova u Premiershipu.

Louis van Gaal

“Mislim da je ovo manje-više ukradena pobjeda. Nismo igrali toliko dobro. Izgledalo je da igrači nemaju svježinu, iako smo imali nekoliko dana da se pripremimo. Nikada ne znate u kakvom stanju će se igrači vratiti nakon pauze zbog obaveza reprezentacija. Postigli smo lijep gol i zadovoljan sam pobjedom, ali Everton je mogao postići dva gola i mislim da smo mi danas bili sretniji “, rekao je Van Gaal za Sky Sports.

Louis van Gaal takođe je dodao da protivnik nije igrao kako je on očekivao, tako da je morao da igru značajno promijeni u nastavku utakmice.

“Ipak, igrali smo mnogo lošije protiv nekih drugih ekipa ali pobjeda je najvažnija stvar. Da smo danas izgubili pobjeda protiv Manchester Cityja ne bi vrijedila. Sada smo još u igri i do kraja imamo četiri utakmice na Old Traffordu”, rekao je on.

United je peti na tablici sa 53 boda i ima bod manje od Cityja na četvrtom mjestu, koje vodi u kvalifikacije u Ligu prvaka. Međutim, do kraja United ima još sedam utakmica te dosta toga može da se promijeni. Teoretski je moguće da United prestigne Arsenala koji se nalazi na trećem mjestu sa 58 bodova jer Arsenal već u sljedećem kolu igra protiv West Hama u gostima koji je ove sezone odličan.

Prije početka utakmice održana je kratka ceremonija tijekom koje je južna tribina Old Trafforda dobila ime po legendarnom igraču Manchester Uniteda Bobbyju Charltonu. Navijači su napravili koreografiju uz natpis na tribinama “Sir Bobby”, a 68-godišnji Charlton je na centru terena prisustvovao ceremoniji.

Charlton je odigrao 758 utakmica za United i postigao 249 golova.

“Prije utakmice sam rekao igračima da moramo poklonimo pobjedu Bobbyju. Ovo ne bi bio fantastičan dan da smo izgubili. Bio je vrlo zadovoljan u svlačionici”, rekao je Van Gaal.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!