NaslovnicaVijestiLouis van Gaal: Prvi sam to rekao, a sad svi o tome...

Louis van Gaal: Prvi sam to rekao, a sad svi o tome pričaju

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal tvrdi da je prva osoba koja je rekla da će Leicester City osvojiti Premier ligu ove sezone.

Sad svi o tome pričaju

Pred sutrašnju utakmicu protiv ‘Lisica’, Van Gaal je preuzeo zasluge zbog podržavanja Ranierijevog tima na putu ka prvoj tituli prvaka države.

Leicester bi mogao osvojiti trofej ukoliko sutra uzme sva tri boda na Old Traffordu, te bi tako postao tek drugi tim koji je to učinio, nakon što je Arsenal također osvojio titulu na istom stadionu u sezoni 2001/02.

“Prvi sam to rekao, a sad svi o tome pričaju da će biti prvaci. Dakle, za mene to nije iznenađenje. Vjerujem u napredak i razvoj tima, a to je njihov trener i učinio. Uvijek je teško slaviti protiv njegovih ekipa, uvijek su organizirane jako dobro.”

Leicester je odigrao 1-1 protiv Manchester Uniteda u prvoj utakmici ove sezone na King Power stadionu, a golove su tada postigli Jamier Vardy za vodstvo, te Bastian Schweinsteiger za izjednačenje.

“Dobro je za Premier ligu i nogomet što uvijek ne osvajaju isti timovi. Također je lakše manjim klubovima kupiti igrače nego Manchester Unitedu, jer u Unitedu je veći pritisak na igračima.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!