NaslovnicaVijestiLovren isprozivao Francuze: To što oni igraju nije nogomet!

Lovren isprozivao Francuze: To što oni igraju nije nogomet!

Stoper hrvatske reprezentacije Dejan Lovren isprozivao je Les Bleuse i kritizirao njihov način igre, kojim su došli do naslova svjetskog prvaka.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren smatra da Francuska nije igrala dopadljiv nogomet, već da je defanzivnom postavkom i kontrama došla do titule prvaka svijeta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Francuska je po drugi puta postala prvak svijeta pobjedom u finalu protiv Hrvatske 4:2 u Moskvi na stadionu Luzhniki.

[su_bet_builder]

“Imali su svoju taktiku i to se mora poštivati. Francuska je čekala šansu i bila produktivna, tako je igrala svaku utakmicu. To što igraju nije nogomet, mi smo pokazali kako se igra sjajni nogomet”, rekao je Lovren, a prenosi BBC.

Defanzivac engleskog velikana Liverpoola imao je zamjerke na penal koji je dosuđen za Francusku u finalu, kada je sudac Nestor Pitana naknadnom odlukom preko VAR-a pokazao da je Ivan Perišić igrao rukom.

[su_live_koeficijenti]

“Francuska je bila favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva i na kraju ga osvojila. Međutim, nitko ne razumije pravila, Perišić nije mogao reagirati u tom trenutku. VAR mora da se poboljša. Nekad je penal, a drugi put isto to nije. Mnogi kažu da nije bio penal za Francusku, ali sada nam to ne znači ništa”, dodaje Lovren.

Lovrenove riječi dolaze poslije sličnih kritika iz Belgije na račun igre Francuske u polufinalu, ekipe koja je do vrha svijeta došla s jednim remijem i šest pobjeda, bez ijednog produžetka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!