NaslovnicaVijestiLovren opasno zaprijetio navijaču

Lovren opasno zaprijetio navijaču

U minimalnom porazu od Malija, Hrvatska U17 reprezentacija se oprostila od Svjetskog prvenstva u Čileu.

Lovren opasno zaprijetio navijaču

Tokom utakmice došlo je do manjeg incidenta kada je mlađi brat Dejana Lovrena, Davor, reagovao nepromišljeno.

U tom trenutku izbornik Bašić je odlučio izvaditi mladog Lovrena iz igre. Nakon toga počeo je gestikulirati, nezadovoljan svojom igrom ili odlukom izbornika Bašića.

Takav potez reprezentativca kritikovaoje jedan od navijača na svom Instagram profilu što se nije baš svidjelo štoperu Liverpoola koji je odlučio reagovati te pritom prilično pretjerao

Lovren je poslao navijaču prijeteću poruku i zahtijevao da povuče ovu poruku. Naravno, navijač je dobro iskoristio ovu prijetnju te rekao štoperu što mu slijedi.

“Slušaj me sad dobro idiote. Ja znam koji pratim nogomet da je moj brat loše igrao i loše se ponašao i ti ne misliš da sam ja njemu to već rekao? Majmune jedan, izbriši odmah šta si napisao jer će i bit žao, dečko je mlad i bar nešto radim pametno u životu, a ne kao ti koji očito nema šta pametnije raditi nego pljuvati samo. Da si isti čas to obrisao”, Lovren opasno zaprijetio navijaču navijaču Hrvatske koji je kritikovao mlađeg brata Lovrena.

Lovren opasno zaprijetio navijaču

Također, napomenimo kako Lovren u Liverpoolu i ne igra baš najbolje, naravno navijači Liverpoola iskoriste svaku Dejanovu grešku, te ga kritikuju po društvenim mrežama, a nedavno je Jurgen Klopp rekao kako je sretan što u ekipi ima igrač tipa kao što je Dejan Lovren.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!