NaslovnicaVijestiLovren otkrio što je rekao suigračima na poluvremenu sinoćnje utakmice

Lovren otkrio što je rekao suigračima na poluvremenu sinoćnje utakmice

Liverpool je sinoć slavio na gostovanju kod Manchester Cityja rezultatom 2-1 u okviru uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka, a možda i najbolju utakmicu u dresu ‘Redsa’ upisao je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Lovren vikao na suigrače

Njegov tim je tako ukupnim rezultatom 5-1 prošao u polufinale Lige prvaka po prvi put u posljednjih deset godina, iako su ih mnogi otpisivali čak i pred sinoćnju utakmicu protiv ‘Građana’, koje su prošlog tjedna na Anfieldu deklasirali rezultatom 3-0.

[su_bbworld]

Lovren je nakon utakmice izjavio kako bi mnogi sada Liverpool trebali shvaćati mnogo ozbiljnije, kako ove, tako i sljedeće sezone: “Kada primite jedan i postignete pet golova protiv Manchester Cityja, mislim da zaslužujete više poštovanja. Ljudi su od početka govorili kako je Manchester City favorit, i bili su favorit, ali mislim da nakon ovoga Liverpool zaslužuje više poštovanja.”

Upitan od strane novinara da li su on i suigrači isfrustrirani što nisu bodovno bliže Manchester Cityju u Premier ligi, defanzivac je rekao: “Da, definitivno. Žalimo zbog prvih šest ili sedam ligaških utakmica, puno puta smo odigrali neriješeno. Rekao bih kako nismo imali sreće kada su u pitanju povrede, a City nije imao problema sa povredama cijelu sezonu.”

[su_no1forfootball]

“Zaslužuju biti prvaci, ali mi smo sada u dobrom stanju i nadam se da ćemo otići do finala i da će ovo biti dobra sezona za nas. Također moramo završiti u top četiri i sljedeće sezone. Definitivno sam uvjeren da sljedeće sezone možemo pomjeriti naše granice i biti bolji od početka do kraja sezone.”

Liverpool nije na najbolji način započeo sinoćnju utakmicu, s obzirom da su već nakon dvije minute igre primili gol, koji je postigao Gabriel Jesus, a Lovren otkriva kako je na poluvremenu suigračima u svlačionici rekao da se probude: “Da budem iskren, malo sam vikao na poluvremenu. Rekao sam im da se probude, jer to nije bilo dobro poluvrijeme, povukli smo se previše. Klopp se s tim složio i rekao kako moramo raditi veći presing. Zatražio je od mene i Virgila (Van Dijka) da budemo kompaktniji i da povučemo naprijed zadnju liniju, ali je to bilo teško uraditi jer je City imao loptu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!