NaslovnicaVijestiLOVREN PRETJERAO NA INSTAGRAMU: To su pi*ke obične. Samo ovo vrijedi. Samo...

LOVREN PRETJERAO NA INSTAGRAMU: To su pi*ke obične. Samo ovo vrijedi. Samo ovo!

Lovren pretjerao na Instagramu! Njegove riječi su bile “To su pi*ke obične. Samo ovo vrijedi. Samo ovo!” Dejan Lovren je uživao u pobjedi nad Španjolskom, možda malo i previše!

Lovren pretjerao

Hrvatska i Španjolska su u Ligi nacija odigrale nevjerojatan susret u Zagrebu, u kojem su domaćini ostvarili pobjedu od 3-2 zahvaljujući dva kasna gola Tin Jedvaja.

Lovren, koji je na ratnoj nozi sa Sergio Ramosom, što datira iz Lige prvaka u Kijevu, odmah je aktivirao Instagram uživo u svlačionici kako bi proslavio pobjedu.

On je svoje emocije izvukao na jednog igrača posebno!

Evo što je Lovren rekao svojim sljedbenicima na Instagramu.

“3-2. Pa ti pričaj majstore! Na konferenciji majstore! To su pi*ke obične. Samo ovo vrijedi. Samo ovo!, govorio je Lovren na svom instagramu pokazujući na grb i zastavu hrvatske reprezentacije.”

Barem se Lovren zalaže za sebe i svoje suigrače protiv strašnog Španjolca!

Veselimo se ponovnom susretu sa Ramosom i njegovim suigračima u Ligi prvaka, nadajući se osveti.

Vjerojatno nije pametno raditi ono što je Lovren uradio, jer se tek kasnije mogu vratiti sopstvene riječi da vas ugrizu, ali ipak cijenimo što mu je toliko stalo do toga.

Hrvatska u nedelju igra protiv Engleske i očekuje se spektakl, jer će utakmica biti važna objema ekipama.

S obzirom na važnost te utakmice i kao što vidimo veliki žar igrača pred ovaj susret, očekujemo veliki broj kartona u ovom susretu protiv Engleske, a bet365 kladionica nam daje odlične razrade na kartone za sve utakmice u Ligi nacija. Odigrajte kartone u utakmici Engleske i Hrvatske na bet365 kladionici!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!