NaslovnicaVijestiLöw: Cilj je završiti kvalifikacije bez izgubljenog boda

Löw: Cilj je završiti kvalifikacije bez izgubljenog boda

Izbornik nogometne reprezentacije Njemačke Joachim Low postavio je pred svoju ekipu veliki cilj – da u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine ne izgubi niti jedan bod.

cilj
“Cilj je jasan – želimo da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo bez izgubljenog boda”, rekao je Löw za njemačke medije.

Njemačka je trenutno prva na tabeli Grupe C s maksimalnih 12 bodova nakon četiri kola. Svjetski prvak u nedjelju gostuje Azerbajdžanu, koji je na trećem mjestu sa sedam bodova. Izbornik ovog nacionalnog tima je, naravno, Robert Prosinečki.

“Svi igrači su spremni. Jedino je upitan Mesut Ozil, ali sačekaćemo posljednji trening prije nego što donesemo konačnu odluku o njemu i njegovom igranju.”, rekao je Löw.

Utakmica se igra u nedjelju od 18.00 u Bakuu. U grupi C još se nalaze i Sjeverna Irska, Češka Republika, Norveška i San Marino. Sjeverna Irska sutra igra protiv Norveške, dok San Marino dočekuje Češku Republiku sutra.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Reprezentacija Njemačke, ukoliko se plasira na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a veoma izvjesno je da hoće, bit će jedni od kandidata za osvajanje. Na minulom Europskom prvenstvu zaustavljeni su od Francuske u polufinalu kada su poraženi rezultatom 2-0. Njemačke je akutelni Svjetski prvak pošto su u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine slavili protiv Argentine pogotkom Maria Gotzea u produžetku.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!