NaslovnicaVijestiLucas Moura: Evo kako jedino možemo zaustaviti Messija!

Lucas Moura: Evo kako jedino možemo zaustaviti Messija!

Lucas Moura, nogometaš PSG, izjavio je u šali kako je Messija moguće zaustaviti “jedino ukoliko bi ga vezali”. PSG večeras dočekuje Barcelonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

zaustaviti

Duelima ekipa koje zajedno vrijede 1,3 milijarde eura, u Parizu, i okršajem bivših europskih prvaka, u Lisabonu, danas (20:45), nakon više od dva mjeseca pauze, nastavlja se Liga prvaka. U prvim mečevima osmine finala PSG će dočekati Barcelonu, dok će Benfica ugostiti Borussiju Dortmund, a preostalih šest utakmica je na programu sutra, 21. i 22. veljače.

“Sveci” i Katalonci su se u prvih 57 europskih sezona susreli samo jednom (1995), a večeras će im se putevi ukrstiti čak četvrti put u posljednjih pet godina. Parižani se svakako nisu obradovali ždrijebom, jer su im još svježe eliminacije u mečevima sa Barcom, 2013. i 2015. u LŠ, oba puta u četvrtfinalu. Razumljivo, domaći najviše strepe od Lionela Messija, koji je u grupnoj fazi deset puta bio strijelac.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“Ako Messija budemo čuvali dozvoljenim načinima, onda nemamo što tražiti. Lea je nemoguće zaustaviti, mozak mu radi brže od nogu, tako da nam jedino preostaje da ga vežemo”, duhovit je bio Lucas Moura, krilni napadač PSG-a.

“Šalim se, naravno, poanta je u tome da pokušamo se dobro organiziramo u defanzivi kako bi lopta što manje dolazila do njega. A što se napada tiče, tu je naša šansa u skoku.”

Messi je, inače, prava noćna mora za trenera francuskog predstavnika Unaija Emerija, čijim ekipama je 25 puta tresao mreže u 21 meču (Almeria, Valencia, Spartak Moskva, Sevilla). S druge strane, španjolski stručnjak je samo jednom slavio protiv Barcelone u 23 pokušaja, i to kada peterostruki dobitnik “Zlatne lopte” nije igrao.

A u Lisabonu, osvajač Kupa prvaka iz 1961. i 1962. krenuće u napad na pobjednika iz 1997. godine. Benfica, ipak, neće smjeti ostavi previše prostora Borussiji Dortmund, koja je postigla 21 gol u grupnoj fazi, što je rekord natjecanja. “Orlovi” i “milijunaši” su se ranije samo jednom sastali, i to u Kupu prvaka 1963/1964, kada su dalje prošli Nijemci (2:1, 0:5).

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!