NaslovnicaVijestiLucas Moura odbio United, evo zašto

Lucas Moura odbio United, evo zašto

Ovo ljetno Manchester United je želio dovesti u svoje redove iz PSG-a Lucasa Mourau, prenosi Daily Star, ali on ih je odbio jer kako kaže želi..

Screenshot_3

Lucas Moura je profesionalnu karijeru započeo u Sao Paulu 2010. godine, Moura je naglasio kako ne želi napustiti PSG i da mu se sviđa liga u kojoj nastupa.

“Volim biti u Parizu. Želim ući u historiju sa PSG-om. Osjetim kako mogu osvojiti Ligu prvaka sa ovom ekipom”; rekao je bivši igrač Juventusa pa nastavio:

“PSG nije jedini klub, ali život u Parizu je fantastičan. To je razlog zbog kojeg želim ostati ovde dugo vremena.”

“Mojoj porodici i meni nedostaju naši prijatelji. Brazilske porodice su veoma bliske i kada smo zajedno uvijek smo sretni.”

SvijetKladjenja_forum_2
Moura odbio United

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!