NaslovnicaVijestiLucas Torreira otkrio koji bivši igrač Liverpoola mu je pomogao da dođe...

Lucas Torreira otkrio koji bivši igrač Liverpoola mu je pomogao da dođe u Arsenal ovog ljeta!

Novi veznjak Arsenala Lucas Torreira, koji je ranije ovog ljeta stigao na Emirates iz Sampdorije za 30 miliona eura, priznao je kako je veliku ulogu u tom transferu imao njegov suigrač iz reprezentacije Luis Suarez.

Suarez pomogao Lucasu Torreiri

On je u londonski klub stigao nakon sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu u dresu Urugvaja, a nakon što nije nastupio u prvoj službenoj utakmici u sezoni, odnosno prvom kolu Premier lige protiv Manchester Cityja, u drugom kolu na derbiju protiv Chelseaja ušao je u igru sa klupe.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

22-godišnjak bi danas mogao od prve minute započeti susret trećeg kola protiv West Ham Uniteda, a pred tu utakmicu priznao je kako je zahvalan Luisu Suarezu koji ga je uvjerio na dolazak u Arsenal, odnosno Premier ligu.

On je rekao: “Luis Suarez mi je bio od velike pomoći. Pričao je sa Raulom (Sanllehijem), koji je doveo brojne igrače u Barcelonu. Zaista sam mu zahvalan i to sam mu pokazao u nedavnom razgovoru. Rekao mi je kako je Premier liga odlična, opisao ju je kao najbolju na svijetu, i pričao o sjajnim trenucima koje je proveo u Liverpoolu. Kada smo bili zajedno u reprezentaciji često bi pričao o Premeir ligi. Jako sam ponosan što sam ovdje, ovo je velika privilegija.”

Zatim je nastavio: “Također sam dobar prijatelj i sa Gastonom Ramirezom, i sa njim sam razgovarao o Premier ligi, stadionima i trenerima. Rekao mi je kako će sve biti sjajno, da će to biti dobar transfer za mene, i sada znam da mi je govorio istinu. U Arsenalu sam, nosim ovaj legendarni dres koji ima veliku povijest. Stvarno cijenim ovu priliku jer sam tokom godina radio naporno i mnogo toga žrtvovao. To što sam danas ovdje je kao velika nagrada.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!