NaslovnicaVijestiLUCAS TORREIRA PRIZNAO: Evo što mu Unai Emery govori pred svaku utakmicu!

LUCAS TORREIRA PRIZNAO: Evo što mu Unai Emery govori pred svaku utakmicu!

Veznjak i zvijezda Arsenala Lucas Torreira dao je zanimljiv intervjuu u kojem je otkrio kakve instrukcije mu trener Unai Emery daje pred svaku utakmicu. 22-godišnjak je za kratko vrijeme postao jedan od miljenika navijača londonskog kluba, u koji je stigao iz Sampdorije prošlog ljeta za 30 miliona eura.

Terreira otkrio kakve savjete mu daje Emery

U dresu ‘Topnika’ je odigrao ukupno 19 utakmica u dosadašnjem dijelu sezone, a u tri od posljednje četiri utakmice je proglašavan igračem utakmice, uključujući i posljednju protiv Tottenham Hotspura u velikom derbiju, u kojem je njegov tim slavio visokim rezultatom 4-2.

Urugvajski reprezentativac je ‘dominirao’ u veznom redu, a uspio je postići i gol u 77. minuti susreta. Iako su navijači Arsenala znali za njegove defanzivne sposobnosti, on također često učestvuje i u samim završnicama akcija. Kako priznaje, za to je zaslužan Unai Emery koji mu je dao savjet da odlazi naprijed kad god ima priliku. Naime, rekao je: “Imam povjerenje svojih suigrača, a i trener mi pred svaku utakmicu govori da pokušavam ići naprijed. Očito, kada ste na terenu, želite stvarati prilike i postizati golove. U prošloj utakmici sam također pogodio stativu, bio sam jako blizu. U nedjelju sam imao više sreće i sretan sam zbog toga.”

Torreiru pojedini ljubitelji nogometa već nazivaju nasljednikom legendarnom Patricka Vieire, s obzirom da je vratio tvrdokornost, agresivnost i sigurnost u vezni red Arsenala. O svom načinu igre dodao je: “To je nešto što nosim u sebi. To je moj način igre, i pokušavam prenijeti tu pozitivnu energiju na cijeli tim.”

Legendarni bivši napadač ‘Topnika’ Ian Wright bio je oduševljen nastupom 22-godišnjaka u londonskom derbiju, izjavivši: “On je igrač kojeg smo čekali posljednjih četiri ili pet godina. Svi smo se pitali ‘kada će doći defanzivni veznjak’, a sada smo ga dobili u Torreiri. Bio je briljantan danas. Ukoliko se fokusirate na njegov način igre, na njegova dodavanja, on je svugdje na terenu. Kada ima dovoljno vremena, jako je kvalitetan sa loptom u nogama.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!