NaslovnicaVijestiLucio: On će biti jedan od najboljih igrača na svijetu

Lucio: On će biti jedan od najboljih igrača na svijetu

Lucio je dao jednu vrlo zanimljivu izjavu što se tiče najboljih igrača na svijetu. U zadnje vrijeme sve legende i zvijezde u svijetu nogometa su odgovarale na isto pitanje. Tko bi za vas mogao biti najbolji igrač na svijetu?

Lucio

Bivši igrač Intera, Bayer Leverkusena, Bayern Municha, Juventusa Sao Paola i reprezentacije Brazila je imao vrlo zanimljiv odgovor na to pitanje. Naime, rekao je da je za njega jedan od najboljih, ili će to tek postati Philippe Coutinho.

Coutinho je brilijantan igrač to svi znamo, ali da li može biti najbolji na svijetu? Brazilac pak misli da može, i da je on jedan od najvažniji igrača u Liverpoolu. Lucio također kaže da bi trebao ostati na Anfieldu, jer transfer u Barcelonu i ne bih bio tako dobar potez.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Philippe sigurno ima nekoliko stvari koje mora popraviti u svojoj igri, prije nego postane jedan od najboljih. Jurgen Klopp ima visoko mišljenje o Coutinhu i dobri su prijatelji otkako je on stigao u Liverpool. Klopp se također složio sa Luciom što se tiče odgovora na dato pitanje, ali je rekao da Brazilac mora dosta raditi i biti uporan da bi postao igrač svjetske klase.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!