NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Najbolji igrač svijeta je on, a ne Luka Modrić!

Luis Enrique: Najbolji igrač svijeta je on, a ne Luka Modrić!

Luis Enrique, trener Španjolske, tvrdi kako najbolji igrač svijeta nije Luka Modrić, a ni Cristiano Ronaldo, već argentinski čarobnjak.

“Ako gledamo Hrvatsku, pričao bih o Modriću i Rakitiću kao o najboljim igračima. Ipak, što se planete tiče, to je Lionel Messi”, rekao je Enrique.

Španjolska je u prvom kolu odlično startovala pobedom na Wembleyu, a pobjeda protiv drugog rivala kandidovala bi ih kao glavnog favorita za prvo mjesto u grupi. Prirodno, to stvara euforiju u ekipi koja je neprijatno iznenadila na Svjetskom prvenstvu i ispala u osmini finala od Rusije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Naravno da volim euforiju, najbolja stvar koja može da se dogodi jeste da navijači budu srećni, kao i cijela zemlja. Mi smo profesionalci i sada se moramo na najbolji način pripremiti za predstojeću utakmicu, koja stiže nakon napornog i tvrdog meča.”

“Rezultat Hrvatske nije me iznenadio. Gledajući kako su igrali za mene to nije bilo iznenađenje. Hrvatska ima izuzetno kvalitetne pojedince, a kao momčad napada i kao momčad se brani, i to snažno”, rekao je Enrique, komentirajući nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Ukoliko osvoje prvo mjesto u Grupi 4 Španjolska će obezbijediti, ne samo mjesto na Final fouru, već i mjesto u baražu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, ukoliko to ne obezbijede kroz kvalifikacije ili direktno na završni turnir. Susret između Španjolske i Hrvatske igra se u utorak u Elcheu od 20:45.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!