NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Ne moram se pravdati Rakitiću!

Luis Enrique: Ne moram se pravdati Rakitiću!

Trener Barcelone, Luis Enrique, izjavio je da se ne mora pravdati Ivanu Rakitiću, veznjaku Barce i hrvatske reprezentacije, zbog male minutaže.

pravdati

Rakitić nije igrao u posljednje tri utakmice Barcelone u svim natjecanjima od kako je zamijenjen u remiju protiv Real Madrida 3. prosinca.

Enrique je na toj poziciji davao prednost Denisu Suarezu i Andreu Gomesu.

“Ne vidim zašto bih se morao pravdati svom igraču. To neću raditi. Rakitić je bio i bit će dobar igrač za Barcu. Moram prihvatiti kritike i nastavit ću ih primam za ono za što mislim da je najbolje za momčad. Zadovoljan sam stavom Rakitića”, rekao je Enrique u izjavi za španjolske medije.

On je dodao da je potrebno da svi igrači kroz minutažu steknu oštrinu tijekom sezone.

“To gledamo svaki tjedan, gledamo koliko su minuta igrači proveli na terenu. Važno je da svi budu spremni. Imamo nogometaše koji su igrali više od 1.000 minuta u natjecateljskim utakmicama. Neki možda još ne znaju kako funkcionira tim, ali većina igrača su odigrali mnogo važnih minuta u svim natjecanjima. Nadam se da mogu napredovati i da će svatko od njih odigrati svoj dio do kraja sezone, pošto se tada sve odlučuje “, rekao je Enrique.

Rakitić je 2014. godine iz Seville prešao u Barcelonu, za koju je do sada odigrao 127 utakmica i postigao 19 golova.

Hrvatski reprezentativac je s Barcelonom osvojio dvije šampionske titule, dva Kupa kralja, Ligu prvaka, svjetsko klupsko prvenstvo, Superkup Europe i Superkup Španjolske.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!