NaslovnicaVijestiLuis Enrique nikako da prežali poraz od Valencije: U toj utakmici smo...

Luis Enrique nikako da prežali poraz od Valencije: U toj utakmici smo imali više prilika

Barcelona je večeras demolirala Deportivo La Corunu pobjedivši ih u gostima sa čak 8-0, te tako na najbolji mogući način izašli iz krize nakon što četiri utakmice nisu imali pobjede.

Luis Enrique

Barcelona je ispala iz Lige prvaka od Atletico Madrida, a i naslov Primere dovela je u pitanje jer ima isti broj bodova kao Atletico Madrid, ali zbog bolje gol razlike katalonski tim zauzima prvo mjesto.

S večerašnjom pobjedom od 0:8, Barça je izjednačila svoj rekord kao tim koji je ostvario najubjedljiviju gostujuću pobjedu. Luis Suarez je danas postigao čak četiri pogotka i podijelio tri asistencije, a u listu strijelaca još su se upisali i Messi, Rakitić, Bartra i Neymar.

Trener Katalonaca, Luis Enrique itekako ima razloga za zadovoljstvo, no i dalje ne može da prežali poraz od Valencije na Camp Nouu.

“Nogomet je specifičan sport. Radili smo apsolutno iste stvari kao i protiv Valencije, no večeras smo bili efikasni, iako smo protiv Valencije mislim imali čak i više prilika”, rekao je Enrique pa nastavio:

“Ispred nas je fantastičan izazov. Za sve nas koji volimo i koji vjerujemo u ovaj klub. Prvenstvo osvaja onaj koji je najbolji u 38 utakmica, a ne u 35 ili 37. Još su četiri teške utakmice pred nama”, zaključio je Enrique.

[su_sportingbet_premier_league]

Sjajni golgeter Barcelone koji je trenutno možda i najbolji centarfor na svijetu, Luis Suarez nakon utakmice rekao je:

“Pobijediti uz ovakvu igru je razlog više za zadovoljstvo. Međutim, protiv Valencije smo imali i više prilika za gol, a nismo uspijevali zabiti. Mislim da je svima jasno koliko je teško osvojiti naslov, iako su mnogi govorili kako je prvenstvo već riješeno”

“Uvjereni smo da radimo ispravno i da će se sav naš trud na kraju i isplatiti. Ovakva pobjeda nam je dobar znak. Ljudi moraju shvatiti i da smo na kraju krajeva sama ljudi, a ne strojevi. I mi griješimo. I mi možemo odigrati lošu utakmicu”, poručio je sjajni El Pistolero.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!