NaslovnicaVijestiLuis Enrique otkrio očekivanja od utakmice protiv Celte

Luis Enrique otkrio očekivanja od utakmice protiv Celte

Barça će u nedelju gostovati Celti koja se u prošlosti pokazala kao problematična (po katalonski tim). To će biti sedma utakmica u 23 dana, i treća gostujuća utakmica u nizu. Luis Enrique je održao press konferenciju uoči utakmice.

luisenriquevflborussiamoenchengladbachmmzm53rm_uzl

“Veoma smo svjesni posljednjih nekoliko teških utakmica koje smo igrali protiv njih. Celta je ‘zahtjevan’ tim kada igrate protiv njih, bilo u igri sa loptom ili bez.” Trener je očito imao u vidu prošlosezonski poraz od 4-1 uoči sutrašnje utakmice.

Celta koja je neporažena u pet utakmica, stavit će Barçu na test prije reprezentativne pauze. Luis Enrique priznaje da su nedavni rezultati mogli imati uticaj na Celtu, ali unatoč tome oni su opasna ekipa zbog načina na koji igraju i igrača kojih imaju, iako je ‘Galicijski tim’ ostao bez igrača kao što je Nolito koji je prešao u City, i još nekih igrača, poput Orellane koji je povrijeđen.

Barçin trener također je pomenuo Celtin atraktivni stil igre i upozorio svoje igrače da neće imati neomatan posjed lopte zbog dobrog presinga Celte. Sve u svemu, tim Eduarda Berizza će biti izazov za Katalonce.

Na pitanje o napadaču Valencije, Pacu Alcáceru, Luis Enrique je odbacio bilo kakvu kritiku dodavši: “On radi sve što očekujem od njega, iako je još uvijek u fazi adaptacije koju obavlja odlično.” Luis Enrique je rezimirao kako je ključ da ekipa zna da on može ‘odraditi posao’ za momčad.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!