NaslovnicaVijestiLuis Enrique otkrio što je stvaralo Barçi problem protiv Atletica

Luis Enrique otkrio što je stvaralo Barçi problem protiv Atletica

Barça je slavila protiv Atletico Madrida u gostima rezultatom 1-2 u 24. kolu španjolske La Lige. Pogotke za Barcelonu postigao je Rafinha u 64. minuti i Lionel Messi u 86. minuti. Strijelac jedinog pogotka za domaćine bio je Diego Godin. Nakon utakmice, Luis Enrique otkrio je što je stvaraloalo Barçi problem, pogotovo u prvom poluvremenu koje je bilo bez pogodaka.

Enrique otkrio

Trener Barçe kao kriva za lošu igru svog tima u prvom poluvremenu navodi loš travnjak.

“Promijenili smo taktiku u 3-4-3 u obliku romba kako bi imali veći posjed i kontrolu nad utakmicom, ali u prvom poluvremenu to nam je bilo onemogućeno zbog Atleticovog presinga i lošeg travnjaka. Ali na kraju smo izvukli korist iz toga, zabili smo dva gola i vrlo smo sretni zbog toga što se dogodilo na terenu.”, riječi su Luisa Enriquea nakon utakmice.

“Ovo je bila utakmica od makismalne važnosti protiv direktnog rivala. Još je mnogo bodova u igri, ali važno je zadržati Atletico iza nas i zauzeti poziciju koju mi želimo”, rekao je Enrique i dodao:

“Ovakva pobjeda protiv direktnog rivala vrlo je važna za samopouzdanje mojih igrača”, rekao je za kraj trener Barcelone.

Andres Iniesta, iskusni veznjak Barçe smatra da su ovom pobjedom dali do znanja da su u dalje u utrci za titulu prvaka.

“To je ono što smo morali učiniti pošto se nalazimo iza lidera prvenstva. Pobjedom smo dali do znanja da smo i dalje u prvenstvenoj utrci. Manje je bitno kako je sve skupa izgledalo, bitno je da smo prešli ovu prepreku i da možemo nastaviti koračati prema svoj cilju.”

“Uvijek je teško igrati protiv Atletica, imali su i oni svoje prilike, ali mislim da je njihov nastup u Ligi prvaka ostavio traga na njima”, smatra Iniesta.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!