NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Ovo nije kraj Barcine ere

Luis Enrique: Ovo nije kraj Barcine ere

Luis Enrique, trener Barcelone, poručio je novinarima da ovo ne znači kraj jedne ere kluba, te da je optimista u nastavku sezone.

Barcelonin brod prolazi kroz snažnu oluju, klub se nalazi u velikoj krizi, ali njen kormilar još ne gubi nadu. Luis Enrique tješi se da sezona još nije izgubljena za njegovu ekipu, burno je reagovao kada su ga na konferenciji za medije pitali “da li je ovo kraj Barcine ere?”.

“Kakav kraj? Ne bih rekao da je ovo kraj jedne ere kluba, kako vi novinari to kažete, jer samo pesimisti mogu tako da razmišljaju. Igramo još u tri takmičenja. Istina je da smo u Ligi šampiona u izuzetno teškoj situaciji.”

“Poraz od PSG-a mi je svakog dana u glavi, ali ima još da se igra. Moramo pokušati da napravimo što više možemo do kraja sezone i nikakva moja odluka neće uticati na tim”, rekao je Enrique.

Međutim, njegov tim se baš muči na terenu, što je pokazala i nedeljna utakmica sa Leganesom (2:1). Dobila je Barca u samom finišu posle neubjedljivog penala nad Nejmarom, ali je igrala loše, mlako i nezainteresovano. Messi se nije radovao posle pobjedonosnog pogotka sa bijele točke…

Barcelona je predaleko od dva glavna cilja, Lige šampiona i prvenstva Španjolske, pošto joj u La Ligi Real bježi bod uz dvije utakmice manje. Nemilosrdni španjolski mediji već su otpisali Enriquea, a na njegovo mjesto dovode razne kandidate. Po tim licitacijama, najveće šanse da preuzmu Katalonce od sledeće sezone daju se Jorgeu Sampaoliju i Ernestu Valverdeu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!