NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Poštujem Zidanea kao kolegu

Luis Enrique: Poštujem Zidanea kao kolegu

Trener Barcelone Luis Enrique izjavio je da se ne sjeća sukoba na terenu sa Zinedineom Zidaneom te priznao da poštuje novog trenera Real Madrida.

zidane enrique

Nakon što je Zidane zamijenio Beniteza na klupi Real Madrida u ponedjeljak, po internetu su počeli kružiti snimci sukoba između Francuza i Enriquea tokom El Clasica koji je odigran 2003. godine.

Luis Enrique je uhvatio Zidanea za vrat, dok je Zidane bivšeg kapitena Barcelone gurnuo šakom po licu. Međutim, Luis Enrique je rekao da je zaboravio taj detalj.

“Nemam nikakvo mišljenje o njemu kao treneru. Nisam imao vremena da mislim na to. Zapravo se nas dvojica ni ne poznajemo. Stvarno nemam loše sjećanje na bilo koga protiv koga sam igrao. Svako brani svoj tim i nemam lošu uspomenu u svojoj karijeri.”

“Nisam vidio slike i ne sjećam se tog incidenta sa Zidaneom, ali sigurno smo branili svoje ekipe. Poštujem ga kao kolegu.”

Luis Enrique i Zidane će imati ponovni okršaj, ali ovaj put kao treneri dva španjolska giganta, 3. travnja/aprila, kada je na rasporedu novi El Clasico.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!