NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Real i Atletico jaki unatoč kazni

Luis Enrique: Real i Atletico jaki unatoč kazni

Trener nogometaša Barcelone Luis Enrique rekao je da će madridski klubovi Real i Atletico biti ozbiljni rivali unatoč njihovoj zabrani dovođenja igrača do siječnja 2018. godine.

Luis Enrique

“Morate prihvatiti kaznu i nastaviti pokušavati pravite dobar tim. Moraju to prihvatiti i da rade što moraju”, rekao Luis Enrique, trener Barcelone.

Komisija za žalbe Međunarodne nogometne federacije (FIFA) odbila je danas žalbe Real Madrida i Atletico Madrida i potvrdila odluku Disciplinske komisije o zabrani transfer do 2018. godine zbog kršenja pravila o zaštiti maloljetnih igrača. Barceloni je slična kazna istekla u siječnju, a trener Luis Enrique podsjetio je da je klub i za vrijeme te kazne osvajao trofeje.

I Real i Atletico su negirali da su prekršili pravila i najavili da će se žaliti Sudu za sportsku arbitražu (CAS).

“Ne sjećam se što sam rekao o našoj kazni. Što sam rekao? Da nije pošteno? Pretpostavljam da i sada isto mislim. Ali, to nas nije spriječilo da osvajamo trofeje. Atletico i Real imaju sjajne momčadi, to nije kazna za igrače. Morate prihvatiti kaznu i nastaviti pokušavati pravite dobar tim. moraju to prihvatiti i da rade što moraju, a nadam se da ćemo imati bolje rezultate od njih “, rekao je Enrique, prenijeli su britanski mediji.

Barcelona i Real su u prva dva kola ostvarili po dvije pobjede, a Atletico ima dva remija.

U trećem kolu Primere Real Madrid dočekuje Osasunu, a Barca novajliju Alavesa, dok će Atletico u goste Celti u Vigu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!