NaslovnicaVijestiLuis Enrique se pridružuje Arsenalu, ali samo pod jednim uslovom!

Luis Enrique se pridružuje Arsenalu, ali samo pod jednim uslovom!

Luis Enrique se pridružuje Arsenalu, ali samo pod jednim uslovom! Nakon 22 godine na klupi Arsenala, Arsene Wenger ima najviše šest utakmica kao menadžer Arsenala. Prva utakmica 68-godišnjaka nakon njegove najave odlaska je bila pobjeda od 4-1 protiv West Hama prošlog vikenda.

Luis Enrique se pridružuje

Wenger je gledao kako njegova momčad remizira protiv Atletico Madrida (1-1) na Emirates stadionu u polufinalu Europske lige, unatoč tome što su posjetitelji igrali sa deset igrača većinu utakmice.

Bio je to izuzetno razočaravajući rezultat s obzirom na okolnosti i podsjetnik zašto su neki navijači Arsenala toliko željni za novim početkom pod vodstvom novog menadžera sljedeće sezone.

Dok je prestiž posla na Emiratesu privukao mnoge menadžere visokog profila, jedno ime se ističe kao omiljeni nasljednik Wengera.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Luis Enrique – koji je vodio Barcelonu do ožujka prošle godine, smatra se najvjerojatnijim kandidatom za preuzimanje Arsneala kada Francuz napusti klub.

Enrique je osvojio treble sa Barcelonom i očekuje da će imati istu platu kao i Wenger oko 9 milijuna funti, ali njegovi zahtjevi se protežu izvan osobnih uvjeta.

Prema The Sunu, Enrique želi 200 milijuna funti za finansiranje velikog remonta trenutačne momčadi Arsenala, pri čemu se samo dva igrača smatraju sigurni od tog remonta.

[su_champions_league]

Pierre-Emerick Aubameyang i Alexandre Lacazette neće biti na prodaju, što je jedva iznenađenje s obzirom da je duo od 100 milijuna funti stigao u posljednjih 12 mjeseci.

To znači da bi se svaki golman, branič i vezni igrač Arsenala trebao računati kao potrošna roba, ako se Enrique složi sa sporazumom da vodi klub iz sjevernog Londona.

U odnosu na igrače koji bi trebali doći, tu je ime koje se spominje već neko vrijeme, Radja Nainggolan, koji je označen kao ključni cilj ljetnog prijelaznog roka za Arsenal.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!