NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Totti u Barci? Što da ne?

Luis Enrique: Totti u Barci? Što da ne?

Trener Barcelone Luis Enrique izjavio je da se nada da će legendardni Francesco Totti i sljedeću sezonu provesti u Romi, ali je i dodao da su vrata za njega uvijek otvorena u Barceloni.

Totti u Barci

Totti je nedavno, prema pisanjima talijanskih medija, bio u svađi sa trenerom Lucianom Spallettijem koji mu nije davao dovoljnu minutažu, ali obojica su izjavili da te svađe nikad nije bilo.

39-godišnjak je poslije tih špekulacija postigao tri gola u isto toliko utakmica, te pomogao svom timu u utrci za drugo mjesto u Seriji A.

Prije par dana je potvrđeno da će mu ‘rimska vučica’ ponuditi produženje ugovora, a Luis Enrique, koji je trenirao Tottija tokom sezone 2011/12, izjavio je da bi volio da se to dogodi.

Međutim, upitan da li bi razmislio o dovođenju legendarnog Talijana u klub, baš kao što je u Barcelonu stigao i Henrik Larsson 2004. godine kada je imao već 32 godine, Luis Enrique je odgovorio: “Totti u Barci? Što da ne, ukoliko ga prodaju jeftino?”

“Francesco Totti je živa povijest Rome i mislim da namjerava završiti karijeru u tom klubu. Bilo bi vrlo čudno vidjeti ga da nosi dres drugog kluba, ali ukoliko bi želio to, on bi mogao igrati bilo gdje. No, kao mali Romin navijač, nadam se da će ostati tamo.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!