NaslovnicaVijestiLuis Enrique vjeruje u uspjeh svog tima u srijedu

Luis Enrique vjeruje u uspjeh svog tima u srijedu

Luis Enrique, trener Barcelone rekao je da vjeruje u uspjeh svog tima u srijedu u revanš utakmici Lige prvaka osmine finala protiv Paris Saint-Germaina.

vjeruje u uspjeh

“Sigurno ćemo se boriti do posljednjeg daha za prolaz dalje. Ova ekipa nikada nije morala napraviti takvo čudo. Izazov nam je da pokažemo da smo bolji od njih, da se to vidi kroz našu igru. Nismo budale, znamo koliko će biti teško, ali apsolutno vjerujem da ćemo uspjeti. Moramo dosta rizikovati i igrati hrabro”, rekao je Enrique.

Španjolski stručnjak je iskoristio priliku da komentariše i utakmicu protiv Celte u kojoj je Barça ubjedljivo slavila.

“To je bila jedna od najboljih utakmica ove sezone i to nas čini jačima. Da sam mogao birati kako ćemo odigrati dvije utakmice prije PSG-a, potpisao bih da bude ovako. Ne samo zbog broja golova, već i zbog toga na koji način smo ih postigli. Uvijek je teško igrati protiv Celte. Bili smo izvanredni i dobro nam je ovo došlo prije srijede.”

O podršci navijača na Camp Nouu je rekao: “Navijači imaju veliku vjeru u ove igrače. Oni su fer, znaju koliko ih je ova ekipa usrećila posljednjih godina i da nikada ne odustaju.”

Na kraju je prokomentarisao prvu utakmicu protiv PSG-a: “U Parizu smo sve napravili pogrešno. Analizirao sam tu utakmicu duže nego bilo koju drugu, napravili smo previše indivudalnih greški. Iskreno vjerujem da je to bila naša najgora utakmica u posljednje tri godine.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!