NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Zaslužili smo pobijediti

Luis Enrique: Zaslužili smo pobijediti

Trener Barcelone Luis Enrique rekao je da je njegova momčad zaslužila pobijediti Real Madrid u velikom derbiju, ali da su je koštali promašaji u drugom poluvremenu.

pobijediti

Barcelona i Real odigrali su neriješeno 1:1. Domaći su poveli golom Luisa Suareza u 53. minuti, a Real je izjednačio golom Sergia Ramosa u posljednjoj minuti.

“Bili smo bolji u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli postići drugi gol, pa su oni na kraju izjednačili. To je tužno, jer smo mi zaslužili pobijediti. Ovo nije najbolji rezultat za nas. U prvom poluvremenu smo bili izjednačeni, a mi smo bili bolji u drugom, stvarali smo šanse. Pokušavali smo da postignemo gol i izbjegnemo remi, ali nismo uspjeli” rekao je Enrique, prenijela je službena web-stranica Barcelone.

“Real je igrao na svoj karakterističan način, uzeo je bod, a mi smo platili cijenu što nismo završili utakmicu poslije šansi koje smo imali. U nogometu često imamo ovakve situacije, ne radi se o pravdi ili nepravdi. Izjednačili su u 90. minutu i ostaju na šest bodova. Ostalo je još utakmica do kraja, ali moramo se popraviti, pogotovo na domaćem terenu. To govorim čak i kada pobjeđujemo. Možemo napredovati u svim aspektima. Ambiciozni smo”, naveo je Enrique.

Nakon 14 kola u La Ligi Real na prvom mjestu na tablici ima 34 boda, šest više od Barcelone.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!