NaslovnicaVijestiLuis Enrique: Messi je suština nogometa!

Luis Enrique: Messi je suština nogometa!

Trener Barcelone Luis Enrique rekao je da je zadovoljan osvajanjem Superkupa Španjolske a nogometaša svog tima Lionela Messija opisao je kao “suštinu nogometa”. On je naveo da će zbog duge i naprono sezone morati računati na 22 ili 23 igrača, a ne samo na 11 i da zbog toga u ekipi mora vlada zajedništvo. Sezona u Primeri počinje sutra, a Barcelona će obranu titule početi utakmicom protiv Betisa u subotu na svom terenu.

Luis Enrique

Barcelona je sinoć osvojila Superkup Španjolske, pošto je u revanšu pobijedila Sevillu sa 3: 0. U prvom meču španjolski prvak pobijedio je s 2: 0. Dva gola u sinoćnjoj utakmici postigao je Arda Turan, a strijelac je bio i Messi.

“Messi pravi nevjerojatne situacije. Ako ga stavite i na poziciju beka, biće najbolji na svijetu. Messi je suština nogometa i godine mu neće naškoditi, ako mu nedostaje fizička snaga, on će je nadoknaditi svojom pameću. Zadovoljan sam onim što sam vidio na terenu, Sevilla je bila dobra, posebno na početku, igrali su presing i pravili nam probleme. Možda su zaslužili da postignu gol, osim prilike iz penala. Vratar Claudio Bravo je bio dobar, obranio je penal, a dobar je bio i Arda “, rekao je Enrique za AS.

U završnici utakmice ozlijedio se nogometaš Barcelone Javier Mascherano, pa je španjolski prvak u posljednjih 10 minuta igrao s desetoricom igrača, jer je Enrique prije toga napravio sve tri izmjene.

“Svime sam zadovoljan, osim ozljedom Javiera Mascherana”, dodao je Enrique.

On je naveo da će zbog duge i naporne sezone morati računati na 22 ili 23 igrača, a ne samo na 11 i da zbog toga u ekipi mora vlada zajedništvo.

KLADI SE
Sezona u Primeri počinje prekosutra, a Barcelona će obranu titule početi utakmicom protiv Betisa u subotu na svom terenu.

Kladionice upravo Katalonce vide kao prve favorite za osvajanje naslova.

11

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!